Carrillo: Nismo ostvarili planirano!

Joan Carrillo je prvi govorio na press konferenciji nakon remija Slaven Belupo-Hajduk 0:0. Evo kako je vidio to trener “bijelih”:

Mi smo se cijeli tjedan pripremali za ovako tešku utakmici u Koprvinici iz koje smo željeli izaći kao pobjednici što u konačnici nismo uspjeli. Nismo uspjeli doći do tri boda ili bolje rečeno izguli smo dva iako smo stvorili dosta šansi. Slaven Belupo se držao zatvoreno i odigrao jako dobro u defanzivnom dijelu i nisu težili nikakvoj napadačkoj aktivnosti. Imali smo posjed ali moji igrači nisu uspjeli probiti njihove linije. Razočaran sam što nismo došli do tri boda. Moji momci su pokušavali postići pogodak ali u konačnici nisu u tome uspjeli jer je domaćin uspio se obraniti te doći do tog boda. Čestitamo domaćinu na tome. 

Isto  mišljenje ima i Tomislav Ivković koji se apsolutmo slaže sa kolegom sa suprotne klupe:

Branili smo se i obranili. Slaven Belupo je imao tri poraza u kontinuitetu pa nam ovaj bod sa Hajdukom vrijedi kao pobjeda. U utakmicama hajduk je uvijek favorit a mi smo uspjeli izboriti bod. U završnici sam morao i mijenjati i staviti 5 igrača u zadnju liniju radi skoka i radi toga što momčad je na to navikla. Uspjeli smo i sretan sam zboh mojih momaka koji su to pošteno odradili i zavrijedili ovaj bod koji nam je podstrek za daljnji rad.

By | 2017-10-29T18:06:46+01:00 29.10. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment