Carrillo o Cibaliji: Uvjeren sam u uspjeh

Joan Carrillo pred utakmicu sa Cibalijom obratio se splitskim sportskim novinarima i u uvodu kazao:

Ovo je definitivno drugačija utakmica od one prošle. Tu se radi o dvije različite nogometne filozofije. Ako ispunimo ono što smo pripremali za Cibaliju uvjeren sam u uspjeh.

Cibalija što znate o njoj ?

Jako dobro poznajem Cibaliju. To je bila moja prva utakmica po dolasku u Hajduk. Cibalija je momčad koju smo dobili tek u samoj završnici. Oni su mnoge utakmice igrali jako dobro i izgubili utakmice zbog tehničkih nedostataka. Momčad sam pripremao za ovu utakmicu i uz respekt prema Cibaliji očekujem tri boda.

Kroz “drugu momčad” nameću se neka imena kao što je Jandrek ?

Jandrek pruža jako dobre partije i nadamo se da će tako nastaviti. Drago nam je da momci u Hajduku II pružaju dobre partije. Obni će svojim radok in rezultatima doći gdje je njihovo mjesto. Glad za igrom koju naša mladost ima je prava budučnost. Onaj tko kuca jako uvijek otvori vrata. Trening i utakmica su ta vrata. 

Ulazimo u posljednji prvoligaški krug točnije 9.kola , koliko nam bodova treba za 3.poziciju ?

Ja očekujem svih 27 bodova ali vjerujem da sve do kraja se neće znati koliko treba bodova za 3.mjesto. Mi smo sada na zaostatku jedne utakmice za Osijekom i uvjeren sam da se ništa neće znati do samog kraja.

By | 2017-04-13T11:27:10+02:00 13.04. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment