Carrillo o Istri: Mi moramo biti bolji

Na press konferenciji nakon utakmice Hajduk – Istra novinarima se obratio Joan Carrillo. Evo kako je on vidio svoju momčad:

Željeli smo tri boda i njih smo dobili. Bitni su nam ta tri boda zbog pozicije na tablici i zbog Osijeka kojemu sad idemo. Mi moramo biti bolji. Nisma previše zadovoljan igrom ali bitna je pobjeda. Sada imamo tjedan dana da pripremim svoje igrače za utakmicu protiv Osijeka.

Vezna linija se mučila u ovom susretu ?

Imali smo grešaka u dodavanju. Rano smo poveli pa nam je to u glavama radilo problem jer smo se zadovoljili. Nisam zadovoljan , vjerujem da smo i danas mogli odigrati bolje. Možda nismo odigrali dobro, ali pobijedili smo s 4:0 i moram biti zadovoljan. Imali smo četiri različita strijelca što je dobro.

O  izlasku Memolle je rekao…..

Memolla se ozlijedio, nakon čega sam imao dvije opcije za lijevog beka. Stavio sam Juranovića jer ipak mislim da je Ismajliju lakše igrati desno. 

O Osijeku za kraj……

Ideja za Osijek je ista kao za Split i Istru. Idemo sada svi zajedno u klupski restoran na večeru i od sada krečemo sa pripremama momčad za pobjedu u Osijeku.

 

By | 2018-01-31T14:35:44+01:00 24.02. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment