Carrillo: “Osjetio” sam Futacsa…

Evo kako je trener Joan Carrillo vidio pobjedu svoje momčadi nad zaprešičkim Interom:

Svaka utakmica nam je važna jer težimo osvojiti tri boda koja su važna za 3.mjesto. Mislim da smo u prvom dijelu utakmice više težili individulanoj akcije nego kolektivnoj igri. U drugom poluvrmenu je to drugo došlo do izražaja. Sretan sam zbog ove utakmice i mojih igrača te njihovoga rada na terenu. 

Vi ste donijeli odluku oko izvođenja kaznenog udarca……

Donio sam odluku da Futacs puca penal jer sam ga “osjetio”. Mogao sam i pogriješiti a pogodio sam. Rekordi su za igrače , meni nije najvažnije tko će biti najbolji strijelac. Meni je najvažnija pobjeda nad Slaven Belupom. 

Mario Branco je kuvertirao ostavku ukoliko Hajduk ne bude treći, što kažete o tome ?

Mislim da bi Hajduk gubitkom Maria Branca mnogo izgubio. Branco je dovoljno inteligentan da samostalno odluči o svojoj sudbini. 

Za kraj sezone jeste li tražili neka nova rješenja za određene poziciije u momčadi ?

Mi zajedno pričamo i imamo zajednički nogometni jezik. 

Što Hajduku nedostaje za 1.mjesto ?

Biti prvak je jako teško. Moraš biti superioran. Ja sam bio prvak i znam to. osim što moraš imati dobre igrače moraš imati i tim. To se jednostavno gradi. Nepostoji situacija da kupnjom jednog igrača da dobiješ  momčad. Puno puta utakmicu ne dobiva kvaliteta već momčad. Sve počima sa jednom idejom. Trebaš uvjeriti svoje igrače da se samo sa fuzijom svih može doći do uspjeha. 

Rijeka je ćetiri godine gradila momčad i ima danas što ima. Vidjet ćemo hoće li

 

By | 2017-05-20T19:35:20+02:00 20.05. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment