Carrillo pred derbi: Igrači su uvjereni u pobjedu!

Dan prije največeg hrvatskog derbija Hajduk – Dinamo susret je najavio trener “bijelih” Joan Carrillo. Tjedan dana rada je nakon utakmice sa Cibalijom , imate li taktiku za iznenaditi Dinamo:

Radili smo različite taktičke stvari. Radili smo dobro , posebno na psihološkom stanju. U derbi susretima pobjede dolaze zbog velike želje u igri. Atmosfera je jako dobra i igrači su svjesni važnosti. Igrači su vjereni u pobjedu. Ne želim da igrači imaju psihološki teret. Želim da taj teret preuzmem ja. To je jedini naćin da se utakmica dobije. Igrači utakmicu moraju igrati bez pressinga u glavi i tako će doći do pobjede. 

Može li pojašnjenje tko je ozlieđen kao i odluku oko premještanja Saida u drugu momčad:

Nema Futacsa, Juranovića, Almeide i Carbonierija. Almeida je odradio trening sa loptom ali liječnici su ti koji će odlučiti. On pokazuje veliku želju da igra. Oko Saida je vam sve poznatu. Donesena je naša unutarnja odluka koju sam ja donio i mislim da je to najbolje za našu svlačionicu.

Jeste li gledali susret Dinamo – Osijek 1:1 ?

Osijek je dobio bitku na sredini terena. Remi je Dinamo doslovno izvukao u sudačkoj nadoknadi ali i mi smo pogodak u Osijeku primili gol u nadoknadi. Dinamo je bio napadački orijentiran u toj utakmici a u Poljudu mislim da će biti oprezni sa fokusom na obranu.

Hoće li Hajduk sutra ući “fajterski” u utakmicu ? Čini nam se da nam to nekad nedostaje….

Možda bih se složio sa tim kada je u pitanju utakmica sa Rijekom. Igrali smo mi “prave muške” utakmice sa Brondbyem i Evertonom. To je način kako treba igrati i u to želim uvjeriti svoju momčad. Oni će znati kako treba igrati ovaj susret.

 

 

 

By | 2017-10-20T12:53:47+02:00 20.10. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment