Carrillo pred Inter: Trebamo tu pobjedu!

Nakon serije loših rezultata “bijelih” Joan Carrillo najavio je susret s Interom. Odmah se krenulo sa pitanjima. Prvo je bilo o važnosti utakmice.
Jeli ovo sudbonosna utakmica nakon što imate bod iz tri utakmice ?

Slažem se s vama. Jako je bitna sutrašnja utakmica da momčad nastavi prvenstvo kako treba. Ovo je druga uzastopna utakmica kući i trebamo tu pobjedu.

Kako vidite Inter ?

Inter je izgubio nekoliko igrača od našeg prvog susreta. Došao im je “naš” Bencun a mislim da je njihov put ispravan. Mislim i da im je filozofija igre ista. Koncentracija igre im je u sredini terena. Imaju na bokovima brze igrači. Oni se brzo prilagođavaju kontranapadu i kažnjavaju suparnika u njegovim greškama. Moramo biti oprezni jer oni imaju kvalitetu, posebno opasni su u prekidima. Mi želimo pobijediti i moramo biti ofenzivni u pristupu.

Hoćete li što mijenjati u sastavu. Činjenica je da nakon odlaska Vlašića nema igre?

Tražimo igru i pokušavamo se adaptirati, ovisno o igračima koji su nam dostupni.

Tko je ozlijeđen ?

Neće moći igrati Savvas. Nekakvu ozljedu vuče napadač Ohandza, Pešić je bio van momčadi a ovi tjedan je dobro trenirao pa ćemo vidjeti jer može nakon današnjeg treninga.

Kako tumačite događaj nakon Lokomotive u svlačionici i raspravu Said-Stipica ?

Bit ću iskren, to je van mog dometa. Nisam bio u svlačionici kada se to dogodilo. Razgovarao sam sa obojicom koji su mi rekli da se nije ništa dogodilo. Mislim da se desila jedna verbalna diskusija u kojoj nije bilo ništa negativno.

Računate li Tekliću dati kontikuitet ?

Teklić je prošao priprme i njegov potencijal je velik. Treba mu mir i strpljenje. Treba puno raditi jer je u samom procesu stvaranja. Njegov napredak mora biti na fizičkom i taktičkom nivou. Ono što je dobro da je on u tome. Sa Lokomotivom nam je trebao takav igrač. Baš sa njegovim karakteristikama da nam se igra poboljša. Ima potencijal ali moramo biti oprezni sa njim.

Kako vidite Jandreka i Delića ?

Njegova volja i intezitet su jako zadovoljavajući. To je iskren momak i zadovoljan sam sa njim. Imat će svoj prostor za igru zasigurno. Delića također pratim i čestitam njegovom treneru na ovom što postiže. Ima odličan udarac i dobru potentnost u fizičkom smislu. 

 

By | 2017-09-29T13:03:59+02:00 29.09. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment