Carrillo pred Istru: Tražim da se “okuražimo”

Hajduk ovog četvrtka najavljuje svoj prvenstveni ogled 29.kola sa Istrom 1891 iz Pule. Pred novinare je trener Juan Carrillo izašao dobre volje , bez obzira na nesupjeh u srazu sa Splitom , život ide dalje. Nova utakmica služi da bi se prebrisla ona prethodna i što prije zaboravila. Novinari su započeli sa pitanjima. Kakva je atmosfera u momčadi bilo je prvo pitanje ?

Naš tim nije pobjedio Split. Toga smo svjesni i da nije bilo dobro. Znam da smo izgubili dva boda i toga smo svi u svlačionici svjesni. Svi smo spremni za pobjedu nad Istrom ali činjenica je da smo se pomakli na ljestvici za jedno mjesto i to je ono što je dobro u ovom remiju.

Što znate o Istri ?

Ovo će biti slična utakmica kao ovaj prethodni susret. Tražim da se moji igrači “okuraže” da budu drugačiji nego što su bili u gradskom derbiju. Vlašić i Erceg su promijenili ritam igre u Parku mladeži i zato sam sretan. Istra i Split imaju sličnu ideju u igru a nadam se da ćemo mi biti sada pravi.

Vračaju se Jefferson i Toma Bašić ?

Oba su povratnici u momčad ali znate da ne volim govoriti o imenima koja će nastupiti. Dobro je da na raspolaganju imam dvije opcije više. Moja filozofija je poznata. Tražim kontrolu utakmice a možda će biti promjena u sastavu.

Hoće li igrati Terziev ili će mjesto zadržati Čosić ?

Terziev je dobar igrač. Mora se prilagoditi našim idejama. U Bugarskoj je filozofija da se igra u obrani ‘čovjek-čovjeka’, a ovdje branimo zonski. Siguran sam da može pomoći, ali mu treba vremena. Što se tiče Ćosića, moramo analizirati. Kada padne gol, nije samo jedna greška uzrokovala taj pogodak. Moj zadatak je analizirati sve, prvo je bila greška u komunikaciji, pa nismo uspjeli zaustaviti protivničkog igrača, a na koncu nismo pokrivali jedan koridor u obrani. To su tri greške i na tome trebamo raditi. Želim reći igračima da samo Ćosić nije kriv, nego su gol uzrokovale i druge greške

 

By | 2017-02-23T12:22:59+01:00 23.02. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment