Carrillo pred Osijek: Imam plan za tri boda!

Hajduk je odradio posljednji trening pred ručak i let za Osijek. Pred novinarima u press salonu trener Hajduka Joan Carrillo iznio je svoje impresije uoči susreta:

Jako sam sretan što kreće nastavak prvenstva. Od prvog dana sam zadovoljan sa svojom momčadi, izgubili smo Marka Futacsa zbog ozljede a i Nikolu Vlašića zbog transfera ali je to bilo dobro i produktivno za klub. Gledamo da je transfer Vlašića odličan za igrača i vrlo dobar za klub jer treba gledati objektivno da smo samo to mogli napraviti. Stigao je Almeida a u svlačionici je dobra atmosfera. Dvije stvari su bitne.Realisti smo i gledamo na pozitivan način. To su načini da se može ići naprijed. Ako si negativac nema progresa i nećeš ići naprijed.

Kako gleda na svog suparnika….

O Osijeku moramo znati da se radi o jakoj dobroj ekipi koja nas je prošle godine pobijedila. U ovoj godini da li su čak 24 pogotka uz 5 kaznenih udaraca. Čekaju suparnika i ne idu grlom u jagode. Igrač Lopa koji je u startu bio centralni vezist otišao je na bok a i novi igrač u momčadi Bočkaj također je brz i tu imaju dodatnu kvalitetu. Napravili smo dobar plan da u Osijeku osvojimo tri boda.

Hoće li se mijenjati sistem igre s obzirom na odlazak Vlašića ?

Vidjet ćemo. Hoćemo li mijenjati sistem igre i samo jednog pojedinca u tim još nisam odlučio a imamo te dvije opcije.

S obzirom na gubitak Vlašića i da će izostati Almeida bili ste se zadovoljili s remijem iako uvijek želite pobijediti ?

Sam plan pripreme utakmice je – pobjeda. Znamo Osijek, njihov potencijal i snagu. Mi se pripremamo samo i isključivo na tri boda. Sada sam samo na to koncentriran i sutra želim samo pobjedu.

By | 2017-09-08T12:58:26+02:00 08.09. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment