Carrillo: Trebam svježinu za pobjedu!

Hajduk najavljuje sutrašnje gostovanje kod Intera. U susjedstvu Zagreba u Zaprešić, Hajduk putuje danas.  Trener Joan Carrillo o samom susretu u najavi  je rekao:.

Zasigurno kada se pobijedi lakše se  i rekuperati. Volim kazati da za Inter trebamo svježe igrače, oni će krenuti žestoko. Inter je ekipa koja radi jako dobre tranzicije, strateški su opasni. Vole igru iz prekida a lani su nam dali gol iz kornera a uz to imaju i brze igrače na krilnim pozicijama. Spremni smo za Zaprešić i on nam je sad najvažniji i najvažnije. Sve ovo prethodno se zaboravlja. 

Hoćete li odmarati neke igrače…

Igramo u ubrzanom ritmu pa ću neke  igrače zasigurno odmoriti. Znate da  nam je ovo bitna utakmica, potrebni su nam svježi igrači, to je bilo u planu, neke ćemo izmjene napraviti. Ponavljam se po tko zna koji put. Sve je jasno oko sastava, ali sve bih htio objasniti prvo svojim igračima u svlačionici a ne da to mediji imaju prije njih samih.

Možete li prokomentirati kaznu Hajduku je teška…

O kazni ja ne želim pričati jer ne mogu ništa napraviti. Jedno ću reći, u Dugopolju je bilo jako lijepo, publika nam je dala vjetar u leđa. Budući se ovo dogodilo, moramo se adaptirati, pripremiti utakmicu što je najbolje moguće.

Francka Ohandzu držiti na klupi jeli to teško?

Morate znati sa imamo široki roster. Rekao bi da nije, jer ja za pojedinu utakmicu moram izabrati 11 igrača. Ako igra Franck, ne igra Said… Za sada sam manje-više pogodio jer imamo tri pobjede zaredom. Pobjede nisu došle zbog pojedinca već zbog momčadske igre.

Kakav Hajduk želite ?

Želim dobar Hajduk. Mislim da možemo napredovati, imamo sve predispozicije. Ono što vidim mi daje tu nadu da bi mogli napredovati. Ovdje sve što vrijedi je iduća utakmica. Za to smo svi skupa skoncentrirani da bismo izvukli pozitivan rezultat s Interom. Svaki dan je najveći pomak što su igrači sve više uvjereni u sebe. Kuže igru, kako ćemo se braniti, a kako napadati. Puno puta moramo specifično pričati o određenom igraču, a u zadnje vrijeme priča se o Hajduku kao o momčadi. To je taj veliki pomak.

By | 2017-07-22T13:31:28+02:00 22.07. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment