Carrillo uoči Osijeka: Hajduk napreduje!

Joan Carrillo je ovoga petka najavio derbi sa Osijekom. Kako vidi svoju momčad uoči ove važne utakmice gdje se uvelike odlučuje tko će biti treći na kraju prvenstva ?

Moje mišljenje je da Hajduk napreduje. U ovom trenutku vidim da smo napredovali u više segmenata a ne samo zbog našeg rezultata. Imamo više dobrih kompenenti od organizacije igre, do uvjerljivih nogometnih predstava. A to mi je najbitnije. Po tom pitanju smo vidljivo idemo prema naprijed. Što se tiče napretka u nogometu uvijek može bolje i to puno. Mislim da sam obrambeni dio je donio napredak ali moramo se još tu poboljšati. Trebanam još malo više intenziteta u tom dijelu. U napadačkom dijelu isto je momčad napredovala. Znaju držati tempo i nivo utakmice, različite akcije, ali i tu ima prostora za napredak. Najbolja je brzina koja se pruža u igri. To je pozicija Hajduka, konstantno napredovati, ako tako nastavimo rezultat će doći

Kako trener Carrillo vidi susret sa Osječanima….

Ova utakmica sa osijekom je jako važna utakmica budući da su bodovi jako bitni. Malo je kola do kraja, obje momčadi će nastojati pobijediti, zato je sutrašnji susret bitan za obje ekipe. Očekujem zanimljivu utakmicu, nakon što sam gledao zadnje utakmice Osijeka mišljenja sam da su radili dosta na obrani i tranziciji, prije svega protiv Dinama i Rijeke. Vjerujem da će sutra biti hrabri i tražiti pobjedu. A, mi kao i uvijek, tražimo pobjedu.

By | 2017-05-05T13:49:23+02:00 05.05. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment