Dambrauskas nakon Superkupa: Šteta što nismo postigli golove!

Evo što je rekao trener Hajduka Valdas Dambrauskas poslije nes(p)retnih penala:
Eto nas brzo u pravoj formi, pokazali smo da napredujemo, a normalno je da smo svi pomalo razočarani, igrači pogotovu.Čestitke Dinamu, osvojili su Superkup. U prvom dijelu znali smo kako iskoristiti neke njihove slabosti. Šteta što nismo postigli golove. Nedostajao je završni pas, posljednje odlučno dodavanje. U drugom dijelu je Dinamo pronašao način kako nas nadigrati. Pritiskali su nas, zato smo mijenjali, ali Dinamo stvorio odlične prilike. Lovre Kalinić je bio igrač utakmice. Lovre je najbolji vratar u Hrvatskoj!Normalno je da su igrači razočarani. Vjerujem da ćemo biti bolji, ali to dolazi iz teškog rada.Smatram da formu možeš uhvatiti samo igrajući prave utakmice. Za tri-četiri utakmice ćemo uhvatiti punu formu!
Zatim je prokomentirao navijače Hajduka…..
Uvijek im se divim, kao i svi mi u klubu. Mi smo jedno, to uvijek ističem. Sigurno su razočarani, uostalom kao i mi. Kada pobijedimo, svi u Dalmaciji su sretni. Kada izgubimo, svi su tužni. Čak i ljudi koji ne prate previše nogomet.
Hoće li biti pojačanja ?
Dobro smo završili sezonu i sačuvali smo velik dio momčadi. Sretan sam s kadrom koji imam. Ako netko dođe, to će bit dodatak na već postavljenu momčad”
By | 2022-07-10T17:26:18+02:00 10.07. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment