Dambrauskas: Vrlo sam sretan što smo prošli dalje!

Valdas Dambrauskas , trener Hajduka bio je vidljivo  zadovoljan nakon prolaska dalje u susretima s Vitorijom. Evo što je kazao na press konferenciji:

Mi smo znali da će utakmica biti teška. Imamo iskusne igrače, ali nemamo iskusnu momčad. Ova grupa igrača prvi put igra zajedno u Europi. Vitoria je dobra, mlada momčad. Da sve sezone igramo šest ili sedam utakmica u Europi…To nam nedostaje. Mnogo igrača nije moglo pokazati najbolje od sebe. Nismo uspjeli imati kontrolu. Vrlo sam sretan što smo prošli dalje. Čekaju nas dvije utakmice s top momčadi. Ali, nisam najsretniji igrom.

Rani pogodak…. ?

Nije prvi put da se to dogodilo. Znali smo da je njima jedan udarac dovoljan da zabiju. Zadovoljan sam što je to jedini pogodak koji smo primili, ali nisam zadovoljan kako smo izgledali na terenu. Vitoria nas je natjerala da se branimo. To nije bio naš plan.

Što kežeta na Torcidu ?

To je ljepota ovog kluba. Pokazali su koliko im klub znači. Nismo pobijedili, ali smo im dali priliku da vide Hajduk na velikom stadionu protiv velikog protivnika

Što kažete za ružne scene na travnjaku po završetku utakmice.

Scene na kraju? Obje momčadi su željele proći dalje. Vitoria može biti ponosna na svoje navijače, kako ih bodre. Normalno je da ima tenzija.

Novo europsko iskušenje donosi Villarreal ?

Naš klub ima tradiciju, povijest i velike pobjede u prošlosti. Ne idemo u Španjolsku slikati se s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu. Idemo se tamo nadigravati, vjerujem da nismo bez šansi. 

Dinamo je jako brzo……

Nije prvi put da imamo utakmicu za tri dana. Mi smo Hajduk. Igramo najveći hrvatski derbi. U četvrtak navečer ćemo odraditi trening, u petak još jedan. Imamo 23 igrača. Nećemo krenuti u utakmicu s manje igrača nego Dinama. Moramo respektirati klupski grb. Mislim da je ovo dobro vrijeme za biti igrač Hajduka.

By | 2022-08-10T23:21:39+02:00 10.08. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment