Damir Burić pred Slaven: Nestrpljivo čekamo ovu utakmicu!

Pred početak nastavka sezone Alen Orlić otvorio je press konferenciju trenera Hajduka Damira Burića koji nam je rekao o priprema za prvenstveni susret sa Slaven Belupom:

Nestrpljivo čekamo ovu utakmicu. Odradili smo jako dobre pripreme igrači su pokazali iznimno kvalitetan rad. Očekujem jako tešku utakmicu i pozivamo naše vjerne navijače da dođu na stadion za 105 rođendan. Ima puno lijepih stvari za proslaviti. Mislim da ćemo se držati standardne agresivne, ofenzivne igre i  to želimo nastavit. Nešto je igrača otišlo a mi pokušavamo to nadomjesti sa novim mladim igračima. Tu su Simonović, T.Bašić, Vojković ….(to je pozicija od Balića) i nadam se da će to pokazati na terenu . Šimić je također na dobrom  putu da zamjeni standardnog Milovića. Jako sam zadovoljan pristupom mladih igrača, dati ćemo im vremena da isplivaju.

Imaju li igrači pritisak ?

Želimo pritisak sa igrača maknuti. ali je to proces koji mladi igrač mora proći. Belupo djeluje kao jako neugodan suparnik a pokazao je to i protiv Rijeke.

Jesu li Velez i Arteaga prinove ili pojačanja ?

Vrijeme će pokazati jesu li pojačanja ili prinove. Moramo i tim igračima dati vremana a igrat će oni igrači koji na treningu i svojom fizičkom pripremom su na najvišoj razini. Sigurnio da mladi igrači od njih mogu učiti od kvalitete prijema pa do drugih tehničkih detalja.

Odlazak Balića i Milovića jeli gubitak s obzirom na pojačanja ?

Teško je sad to kazati. Novi igrači se moraju uklopiti u momčad da bih davali takav sud.

Jeli Hajduk lošiji ili bolji ulazi u nastavak sezone ?

Jedan minus je za nas ali mi sada imamo na tim pozicijama po dva igrača da isplivaju na tim pozicijama . Mi moramo imati strpljenja.

Novi kapetan tko će biti i tko će izvoditi kaznene udarce?

Novi kapetan je Lovre Kalinić. Bože daj da kaznenih udaraca bude a imamo dva rješenja.

Da li je Vlašić “potrošen” velikim brojem utakmica ?

Vlašić je sve napore podnosio dobro . Njegove izvedbe su bile dobre a pokazalo je veliki broj zanimanja za njega. Što znači da je bio pravi.

 

 

By | 2016-02-12T10:30:43+01:00 12.02. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment