Gattuso nakon Radomlja: Svjesni smo grešaka !

Gattuso nakon

Hajduk je danas odigrao prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja, te upisao poraz. Evo kako je utakmicu vidio strateg bijelih, Genarro Gattuso:

Kad se izgubi nikad nije dobar osjećaj i ne mogu biti zadovoljan, ali svjesni smo svojih pogrešaka koje ćemo se truditi kroz proces rada ispraviti što prije. Sigurno će biti bolje. Bili smo bez dva vanjska napadača Perišića i Trajkovskog, tu smo bili tanki i neki igrači morali su igrati na pozicijama koje nisu njihove. Kada se ova dvojica vrate, bit će to druga priča.

Jel na ovakav rezultat utjecao visok ritam priprema?

Naravno da je imalo utjecaja pogotovo u ovoj fazi priprema kada igrači i ne mogu odigrati više od 45 minuta. Osjeti se umor, ali u sljedećoj fazi cilj nam je da igrači budu spremni za 60 minuta igre, pa onda i više. Sve to zalog je za budućnost kada ćemo biti maksimalno spremni jer smo svjesni da se u ni jednoj utakmici bodovi neće sami upisati.

Hajduk će 25.srpnja odigrati prvu utakmicu u Konferencijskoj ligi protiv ekipe s Farskih otoka, kakvu utakmicu priželjkujete?

U 21. stoljeću više ne postoji jednostavan suparnik za proći dalje i naravno da smo već snimali HB kojem je prvenstvo u punom jeku, na visokoj su razini uigranosti i spremnosti i tip su momčadi koju treba ozbiljno shvatiti.

Hoće li biti uskoro kakvo pojačanje?

Apsolutno je i moja želja da se to dogodi što prije i da se neki od igrača, koji se povezuju s Hajdukom i postanu njegovi članovi. Napadačke pozicije su nam najdeficitarnije i pokušat ćemo biti što brži da ih i popunimo

By | 2024-07-06T17:59:32+02:00 06.07. 2024.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment