Hajduk imenovao novog kapetana – Kalinić dobio traku!

Lovre Kalinić i službeno je postao kapetan Hajdukove prve momčadi. Njegov prvi zamjenik je Stanko Jurić, a predstavnike igrača još čine Marko Livaja, Stefan Simić, Jairo i Darko Nejašmić.

Podsjetimo, Kalinić je bio kapetan Bijelih i prije svog transfera u Gent – u sezoni 2015./2016. naslijedio je kapetansku traku nakon odlaska Gorana Milovića. Sada je traku preuzeo od suigrača Jurića, kojeg je kao vođa na terenu mijenjao još na Rujevici kada Stanko nije bio u početnih 11. Iako je zasad na šestomjesečnoj posudbi, neupitno je kako će Kalinićevo iskustvo i vratarska sigurnost imati veliki utjecaj i na ostatak momčadi.

– Ovo predstavlja prvenstveno veliku čast i zadovoljstvo za mene i moju obitelj, a u isto vrijeme i odgovornost, kako prema ekipi, tako i prema klubu. Imamo nekih starijih igrača koji su uz mene ako bude kakvih problema, ali zasad ide sve korektno i nadamo se da ćemo nastaviti u tom tonu. Svi smo tu za isti cilj – bolji Hajduk i što bolje rezultate, rekao je Lovre o svom novom statusu.

Naposljetku se Kale osvrnuo i na utakmicu na Rujevici gdje je u posljednjoj minuti susreta obranio penal Franku Andrijaševiću:
– Mladoj ekipi puno znači iskusan igrač, ali ne bih tu htio nikoga izdvajati. Rezultat gradi ekipa i mislim da smo svi zaslužni za te pobjede u Rijeci. No, nećemo ostati na tome, gledamo prema naprijed – svaka utakmica je bitna i u svakoj želimo uzeti maksimalan broj bodova.

By | 2021-03-03T20:32:29+01:00 03.03. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment