Hajduk krenuo u novu sezonu, danas razgovor s Caktašem!

Nakon pozdravnih riječi predsjednika Jakobušića i sportskog direktora Nikoličiusa u klupskim prostorijama igrači i treneri su se spustili na travnjak pomoćnog terena u Poljudu. Evo i popisa igrača:
Kristian Dimitrov, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Marko Livaja, Dimitrios Diamantakos, Marin Jakoliš, Josip Elez, Jani Atanasov, Jairo, Dino Skorup, Stanko Jurić, Luka Škaričić, Stipe Biuk, Karlo Sentić, Ivan Dolček, Toni Silić, David Čolina, Ivan Perić, Mario Vušković, Josip Posavec, Emir Sahiti, Ivan Ćubelić, Marin Ljubičić, Tonio Teklić, Mark Bushaj, Mario Čuić, Tino Blaž Lauš, Madžid Šošić, Ivan Čalušić, Ivan Šarić.
Nova lica su Josip Elez i Emir Sahiti koji su uz Marka Livaju ojačali kadar trenera Jensa Gustafssona. Sahitija je istaknuo Nikoličius kao važnog igrača u rosteru: 
On je vrlo dobro pojačanje za nas. Pričat ćemo s njim o novom ugovoru, želimo s njim produžiti suradnju. Vidimo ga kao važnog aduta u novoj sezoni. Mislim da može biti jedan od onih igrača koji će raditi razliku.
Poznato je i da se Samuel Eduok momčadi priključuje u utorak, a naknadno se očekuje i dolazak Lumbardha Dellove. Po riječima sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiiusa Hajduk je zaniteresiran za dovođenje još tri do četiri igrača a danas je i satanak sa Mijo Caktašem. Na novinarski upit potvrdio je da je Darko Nejašmić na trensfer listi kluba.
By | 2021-06-14T17:46:21+02:00 14.06. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment