Hajduk najavio finale kupa!

HNK Hajduk sa tri generacije nogometne akademije igra završnicu kupa u Ludbregu a sva tri pita im je suparnik GNK Dinamo. Pred novinare su izašli treneri pionira Jure Srzić, kadeta Siniša Oreščanin i juniora Mario Despotović. Prvo se obratio Jure Srzić:

U sutrašnjoj utakmici poštujemo suparnika ali nismo impresionirani. Nadamo se pozitivno raspletu. Sa Dinamom smo odigrali jednu utakmicu u prvenstvu i odigrali smo 1:1 pa mislim da imamo svoje adute prvenstveno u hitroj završnici. O šansama mislim da su 50-50 jer se radi o dvije momčadi koje su najbolje u Hrvatskoj. Imamo pozitivan naboj pred utakmicu a ne tremu.

Nakon toga je Siniša Oreščanin iznio svoje viđenje finala kupa:

Očekujem otvorenu utakmicu i lijepu nogometnu predstavu i prvao nogometno nadmudrivanje. U svojoj pripremi ne bacam veliku težinu u ovoj utakmici i smatram je običnom. U svakom slučaju mislim da smo konkurentni i da se dobro poznajemo. Imamo potentnu generaciju posebno u napadu. Želim biti trener i odgajatelj djece i raditi iz dana u dan i pratiti ih na tom njihovom putu. Nositelji su igrači koji su bili u reprezentaciji…Baždarić, Radić, Bajić, Kreković i Šego. Palaversa se po prvi puta vraća nakon pauze od šest mjeseci a i on je reprezentativac. 

Posljednjiu je govorio Despotović……

Jako smo sretni što igramo to finale. Igrači su veseli i napaljeni. Dinamo sam trenirao pa poznajem dobru i njih. Ako odigramo dobru utakmicu vjerujem u najbolje. Najvažnije mi je da igrači ostvare plan i ono što se dogovrimo u svlačionici. Mislim da ono što ćete vidjeti na travnjaku to je ono što je najbolje u tom uzrastu u Hrvatskoj.

 

By | 2017-05-18T13:13:43+02:00 18.05. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment