Hajduk najavio početak priprema!

 

Hajduk je na prvi dan priprema doveo pred novinare trenera Željka Kopića i kapetana Zorana Nižića. Nakon što je glasnogovornik Ante Bilić zaželio svima sve najbolje, prvi se mikrofona prihvatio trener Kopić koji je kazao:

Počeli smo s pripremama i provjerama i testiranjima na kineziološkom fakultetu. U srijedu nam stižu Hamza, Ohandza i Futacs a priključen je i dio igrača iz B momčadi. Tus su Šego, Delić, Bradarić, Nejašmić i Teklić. To je nastavak prirodnog slijeda. S nama je i Stanko Jurić iz Dugopolja kojega su preporučili naši skauti.

Otišao je Erceg, hoće li se mijenjati sustav igre ?

Što se tiče odlaska Ercega, želim se Anti zahvaliti za ono što je pružio. Prelazni rok je tek počeo pa ćemo vidjeti što će biti. Sustav igre nije najvažniji a naš zahtjev je kvaliteta igračkog kadra i kvalitetna igra bez obzira na sustav.

Hoće li biti novih odlazaka i kapetan Nižić je na “meti” Sampdorije ?

Neke stvari iz te domene ćemo zadržati za sebe. Nadam se brzo da ćemo dobiti pojačanja.

O samim pripremama je kazao….

Imamo dovoljno vremena za pripreme i dobre uvjete za rad. Bitna mi je komponenta fizičkog dijela priprema ali ćemo se bazirati na uigravanje i rad na igri.

Kakvi su ciljevi kluba ?

Rezultatski ciljevi su što veći broj osvojenih bodova. Treba vidjeti koja je to granica do koje možemo doći. Naravno je da je cilj ulazak u finale kupa . Ciljevi su uvijek najviši.

O pojačanjima je kazao……..

Puno toga treba posložiti da dovedemo pojačanje. Ja neću dovoditi nekoga samo da bih ga doveo. Ako ne možemo dovesti najbolje tada imamo svoje resurse za napredovanje.

Zatim se novinarima obratio i kapeten Zoran Nižić…

Moje misli su maksimalno koncentrirane samo na današnji trening i tako iz dana u dan. Ne razmišljam o trensferima ni o Rusiji. Što bude biti će.

Bilo bi lijepo podići pobjednički pehar kao kapetan ?

Naravno. Nakon nekoliko godina bez trofeja da bi mi bila posebna čast podići tej pehar kup pobjednika. Od toga nas dijele samo dvije utakmice. 

 

By | 2018-01-08T18:00:03+01:00 08.01. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment