Hajduk ostao bez predsjednika! Huljaj odlazi!

Ovog ponedjeljka zatekao nas je službeni poziv da dođemo na izvanrednu press konferenciju u kojoj je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović, novinarima prezentirao odlazak Jasmina Huljaja sa dosadašnjeg mjesta predsjednika uprave kluba. Navedeno je ovako obrazložio:
“Za Hajduk je ovo je trenutak koji nije jednostavan, ali je došlo vrijeme za kojeg smo se nadali da će biti baš ovakvo. Ukratko, na prvoj sjednici Nadzornog odbora 5. siječnja predsjednik Jasmin Huljaj nas je upoznao sa činjenicom da postoji velika šansa da ode, da se ne vidi u nogometnom biznisu i to su razlozi osobne naravi. To je postalo službeno na našoj drugoj sjednici 28. siječnja. Dogovorili smo se da u interesu kluba odradimo na najbolji mogući način ovogodišnji zimski prijelazni rok. Mi smo za to vrijeme prepustili struci da radi na pojačanjima”.
Zatim je slijedilo dodatno pojašnjenje:
“Dogovorili smo da Huljaj ode, ali na način na koji bude potrebno, da tranzicija bude što kraća. Mi smo odlučili raspisati javni natječaj, bit će raspisan u utorak 19. veljače i trajat će osam dana. Neće biti headhuntinga nego ćemo mi člani NO razgovarati sa svim prijavljenim kandidatima i brzo ih odabrati. Nikakvih problema između nas nema ni u ljudskom, ni u navijačkom, ni u bilo kojem drugom smislu.”

A evo i Huljajeva obraćanja:
Jasmin Huljaj zbog osobnih razloga odlazi iz Hajduka…
“Ovo je moja osobna odluka koju sam donio nakon šest mjeseci, a na koju je dijelom utjecala i obiteljska situacija. Bilo je ispravno reći Nadzornom odboru kako razmišljam. Nakon toga smo odlučili nastaviti zajedno raditi na kontinuitetu i dobroj tranziciji. Odradili smo odličan prijelazni rok i posložili financije, na što sam ponosan. Dat ću sve od sebe da zajedno s novim predsjednikom napravim tranziciju i da se sve dobre stvari nastave. Vraćam se u farmacijsku industriju kako bih se približio obitelji u Rijeci, ali ću nastaviti podržavati klub kao navijač i lobist u poslovnom svijetu. Naravno da je sve ovo stres za mene i emotivan trenutak, ali ga isto tako i vidim kao napredak kluba i daljnji razvoj i rast organizacije. Ponosan sam na sve ljude s kojima sa surađivao”.

 

Mario Jurić

By | 2019-02-18T21:22:10+01:00 18.02. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment