Hajduk ostao bez predsjednika, Marin Brbić podnio ostavku!

Marin Brbić, dosadašnji predsjednik Uprave HNK Hajduk, danas je podnio ostavku, javljaju tako na službenim stranicama Kluba.

Sjetimo se, nakon debakla i sramotnog poraza od Gzire United, Hajduk je sredinom srpnja obznanio kako Siniša Oreščanin više nije trener Hajduka, a samo pola sata nakon toga održana je press konferencija kojoj su nazočili predsjednikkluba Marin Brbić, tadašnji dopredsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović te predsjednik NO Benjamin Perasović. Ono što je tada Brbić izjavio, imalo je veliki odjek: „Mi imamo postavljen cilj, a to je ulazak u Ligu prvaka. Ukoliko na ne ostvarimo, moj tim i ja ćemo otići“. Jakobušić i Bjelanović postali su bivši i prije nego je postalo sigurno da Hajduk neće ostvariti taj cilj, a danas je i Brnić podnio ostavku.

Evo što je pritom kazao:

-Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba.

 

Foto: Luka Mladinić

By | 2020-07-13T17:02:34+02:00 13.07. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment