Hajduk preuzeo Županijski savez !

Vinko Radovani novi je predsjednik Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske. Izbran je gotovo jednoglasno uz dva suzdržana glasa predstavnika NK Poljičanin 1929 i HNK Mosor . Radovani koji je bio kandidat HNK Hajduk ali i jedni kandidat koji je verificiran od izborene komisije za vodeće mjesto u Savezu, predložio je svoj Izvršni i Nadzorni odbor, koji je također izabran većinom glasova. Prije razrješenja, već sada bivši predsjednik Saveza Alojzije Šupraha se zahvalio svim klubovima na suradnji te kazao da će vrijeme samo ocijeniti njegov mandat koji je protekao, te dodao da je nekada morao donositi ne baš popularne odluke. Sama Skupština protekla je u ugodnom ozračju. Nakon zaključenja dnevnog reda evo što nam je rekao novi predsjednik NSŽSD Vinko Radovani :

“Prije svega se zahvaljujem svim predstavnicima klubova koji su članice Županijskog saveza i koji participiraju u radu Skupštine Saveza. Dobio sam praktički gotovo jednoglasnu potporu, naravno da mi je to važno, jednako kao i što mi je je bilo važno što su dvije trećine članica Saveza podržalo moju kandidaturu. Program Saveza je već na neki način objavljen, u nekakvih 10 osnovnih točaka, posebno sam stavio naglasak na vraćanje mira Savezu, dostojanstva, transparentnosti u rad Saveza i demistificiranje svih uloga, posebno mislim na uloge tijela Saveza, dakle od predsjednika, Izvršnog odbora i Nadzornog odbora. “

Izabrana su i tijela upravljanja Saveza a čine ga uz predsjednika, četiri dopredsjednika te dvanaest članova Izvršnog i Nadzornog odbora. Evo popisa:

 


 

Vinko Radovani (Hajduk) Željko Sučić (RNK Split), Zoran Mamić (MNK Split Tommy), Nikola Tokić (NK Solin), Mario Gudelj (NK Croatia) Jure Bosančić (NK Dugopolje), Zdravko Voloder (NK Primorac 1929), Ana Vukorepa (NK Hvar), Mijo Pašalić (RNK Zmaj), Vedran Kovačić (NK Omiš), Mario Jurić (NK Omladinac), Ivica Knezović (NK Junak); Petar Bakotić (ŽNK Marjan), Mate Tolić (NK Imotski), Dinko Bošnjak (NK Hrvace), Marko Erceg (NK Elektroprijenos), Jozo Vidić (NK GOŠK)
*prvih pet predstavnika čine Odbor za hitnost

 

By | 2016-03-11T19:36:58+01:00 11.03. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment