Hajduk se oprostio od Kalinića: Nikola, hvala na svemu i sretno!

Ovako se Hajduk oprostio od Nikole Kalinića na webu: NIKOLA, HVALA NA SVEMU I SRETNO!
S današnjim danom završio je ugovor Nikole Kalinića te 35-godišnji napadač više nije igrač Hajduka. Prije godinu i pol dana Nikola se vratio u svoj dom, bila je to njegova velika želja koju je ostvario nakon blistave inozemne karijere u kojoj je uspješno nastupao za neke od najvećih svjetskih klubova.
Vratio se u svoj Hajduk za kojeg nikad nije krio posebnu emociju i čiji grb s ponosom nosi na srcu. Od povratka Nikola je za Bijele odigrao 32 službene utakmice u kojima se osam puta upisao u strijelce te je četiri puta asistirao suigračima za pogotke. Njegova velika ambicija za uspjehom i maksimalan angažman u nekoliko su navrata pri tom je rezultirala ozljedama koje su ga spriječile da u proteklu razdoblju zaigra u još više utakmica i češće zabija golove, što je njegova najjača igračka odlika.
Posebno ćemo ovom prilikom istaknuti njegov profesionalizam, odnos prema radu i Klubu, koji je uvijek bio bezuvjetan, bez obzira na sva postignuća i veliku karijeru koju je ostvario. Nikola je svojim primjerom najbolji uzor mladim igračima koji su mogli mnogo naučiti od njega. Sveukupno je za Hajduk odigrao 111 službenih utakmica, zabio 52 pogotka uz 20 asistencija te je s Bijelima ima dva kup trofeja.
Foto: Luka Mladinić / Hajdučki portal
By | 2023-07-02T13:04:08+02:00 02.07. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment