Hajduk završio pripreme na Kupresu!

Hajduk je odradio pripreme na Kupresu i vraća se u Split gdje ga sutra čeka ogled s poljskim klubom prijateljem Gornikom s početkom u 19.50 sati. Hajduk je za tu prigodu izradio majicu i šal koji su u prodaji.

Željko Kopić je zadovoljan odrađenim na travnjaku sportskog centra Adriaski. Jutros je odrađen trening po grupama, a zatim su igrači odlazili pod ruke masera Sisgorea i Gruice dok je Kopićev stručni stožer imao analizu odrađenog. U predvorju hotela zatekli smo obitelj Beširević koja je došla posjetiti novog igrača bijelih, a u blizi ugodno su “čakulali” dvojac ekonoma Čolak i Punda. Svoj dio poslova odrađivali su putem telefona sportski direktor Saša Bjelanović kao i Duje Biuk iz press službe.

Igrači su nakon treninga ispijali svoju kavu, a vidimo da su i novo pristigli igrači odmah se uklopili s ovima koji su u klubu. Brđanski tandem Duka i Mikulić su prelistavali dnevni tisak dok su Juranović i Bašić bili u društvu Mirka Ivanovskog i uvodili ga u klupsku situaciju. Sve u svemu ugodno je bilo ovog četvrtka u društvu naših hajdukovaca, a i oblačno vrijeme bilo je idealno za provedbu zamisli stručnog stožera kojem želimo da na travnjaku njihovi igrači sprovode sve njihove zamisli i da nam bodovni konto bude dostatan navijačkim željama, a u konačnici i oplođen trofejem kojega svi nasušno čekamo.

Mario Jurić

By | 2018-06-28T19:46:46+02:00 28.06. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment