Hajduku poraz sa Grasshopperom!

Nakon uvodne pobjede nogometaši splitskog Hajduka ubilježili su poraz od švicarskog Grasshoppersa u drugoj utakmici priprema u Turskoj.

Taj poraz u kojem je presudio Kamber svojim pogotkom u završnici utakmice bijelima rezultatski ne znači ništa, ali je pokazatelj stručnom stožeru na koga mogu računati i tko ima bolju poziciju za početnu postavu pred nastavak ligaškog natjecanja. Posebno nas veseli povratak i dobra partija hitrog Josipa Bašića koji je zbog ozljeda dugo vremena bio van sastava te hvatao formu u drugoj momčadi. Vidjelo se da ovaj momak zaslužuje pažnju i da nije čudo da su ga prije koju godinu tražili europski velikani. Svojom stabilnošću kao i standardnošću igara dopada nam se i mladi Nejašmić koji sve više opravdava povjerenje i ulogu koju mu je dao trener Siniša Oreščanin. Treće ime koje ćemo istaknuti je Antony Kalik. I ovaj momak pokazuje svoje kvalitete i da ima mjestu u Hajduku nakon niza posudbi na kojima je bio. Mirnoća u pasu i postavljanje su mu danas bile glavne karakteristike, a uz to je plijenio sigurnošću.

Poraz u prijateljskoj utakmici na pripremama nije nešto što nam je bitno, ali moramo istaknuti nešto što vidljivo nije dobro, a to je realizacija. Hajduku treba “devetka” , napadač koji daje pogotke s lakoćom, a takvog u ovom kadru nemamo.

Mario Jurić

By | 2019-01-20T13:50:29+01:00 20.01. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment