Ivan Leko: Svi su jako motivirani za početak nove serije

Hajduk u Nedjelju od 17:00 gostuje u Velikoj Gorici kod momčadi Gorice. Nakon suspenzije od pet utakmica, na klupu Bijelih se vraća Ivan Leko. Danas je stao pred novinare, te tom prigodom kazao:

Drago mi je što sam opet tu nakon dugo vremena. Meni je i dalje to jako bolno, i dalje imam mišljenje o svemu tome. Neke stvari vrijeme liječi, ali nešto i ne liječi. Teško mi je bilo gledati s tribina ovih pet utakmica. Nadam se da neću morati više.

Šokiralo nas je sve jer imamo izvanredan ulazak u sezonu. Dobri smo, ozbiljni smo. Zaslužili smo pobijediti Istru, ali to je nogomet. Netko ti prijeđe centar dva puta i zabije. To je tako. Puno je utakmica do kraja, momci su dobro izreagirali na treninzima. Svi su jako motivirani za krenuti u novu seriju počevši od nedjelje.

Jako teško je igračima pao poraz od Istre. Bilo je 30.000 ljudi. To nas je sve zaboljelo. Pametni pokušavaju iz svakog poraza izvući lekciju za biti bolji. Poslije svakog poraza želiš vidjeti reakciju.

S tribina se bolje vidi, ali nemaš priliku uzeti time-out kao u košarci i adaptirati nešto. Treba iskoristiti svaki trening, svaku minutu, da momci prepoznaju situacije na terenu. Trener može dati naputak, ali za vrijeme utakmice nema mogućnost za puno promjena.

Luka Vušković trenira zavisno o svojih momenata. Bio je ozlijeđen, vraća se. Sada radi individualno. Nastojimo paziti njegovo tijelo. Svi u klubu smo jako sretni da za našeg klinca od 16 godina vlada toliki interes. To je velika pohvala svima, pogotovo Akademiji.

Sigurno smo bolji sada nego prije dva mjeseca. Bolji smo, doveli smo dobre igrače. Neki su imali više vremena za adaptaciju, neki manje. Na nama je da stvorimo atmosferu, da svi vole doći na trening i da uživaju.

Teško je reći kada će biti pravi, ali jako sam zadovoljan obojicom. Karakterni momci, dobri igrači. Bili su jako motivirani za doći kod nas, mi isto. Nadam se da će nam dosta pomoći.

Ne samo od Uremovića i Zapera. Za napraviti nešto više treba zabiti 72 gola, a nama Livaja ne može zabiti 60. Od svih očekujem više, nama to nedostaje. Fali nam mali Rokas koji je odličan u ofenzivnom šesnaestercu.

Prošle sezone smo tamo odigrali 0:0. Dobri su organizirani. Uzeli su bod u Maksimiru. Stigao je novi trener koji ima jasnu viziju. Očekujem tešku utakmicu. Bit će ključno da pokažemo timski duh. Individualna kvaliteta je bitna, ali snaga momčadi je jako bitna, da sve kvalitete koje imamo pokažemo na terenu.

Ne mislim da je slučajno. Možemo se praviti da smo ludi i glupi. U mojoj situaciji kako se osjećam najbolje da ništa ne govorim jer bih mogao svašta reći

 

 

By | 2023-09-15T23:31:54+02:00 15.09. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment