Ivo Grbić više nije igrač Hajduka!

Kao što smo već najavljivali, Ivo Grbić više nije igrač Hajduka. Mladi golman odbio je potpisati novi ugovor koji mu je Hajduk nudio te odlučio prijeći u redove zagrebačke Lokomotive.

Ivo Grbić, dvadesetdvogodišnji vratar, prve nogometne korake odradio je u Dalmatincu. Sa svega devet godina prešao je u Hajduk gdje je preko omladinske škole došao i do nastupa za prvu momčad. Za prvu momčad Bijelih nastupio je u 10 susreta, a debitirao je 18.travnja 2015. u porazu od Rijeke. Redovito je branio za drugu momčad Hajduka, prvo u 3.HNL jug, a zatim i u Drugoj HNL.

Nakon prodaje Letice i odlaska Stipice, Ivo Grbić ostao je posljednji golman u prvoj momčadi Bijelih. Iako je Grbić već ranije odlučio sačekati istek trogodišnjeg ugovora s Hajdukom, a onda napustit Poljud, sportski direktor Bjelanović pokušavao je nagovoriti ga na ostanak. Kako je Grbić stvarno bio nezadovoljan svojim statusom u Hajduku, Bjelanović nije uspio i Ivo je potpisao za klub s Kajzerice.

Nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora s Lokomotivom podijelio je svoje dojmove: „Jako sam sretan što sam postao član Lokomotive, upoznao sam suigrače, odlični su dečki. Predstoji nam naporan rad kako bismo spremni dočekali sezonu, te ostvarili što bolje rezultate u ligi“.

Što se tiče sadašnjih Hajdukovih vratarskih opcija, nedavno je doveden Tomislav Duka iz Cluja, a s prvom momčadi se pripremaju i Marin Ljubić te Davor Matijaš iz druge momčadi Bijelih. Spominje se i dolazak Josipa Posavca iz talijanskog Palerma.

By | 2018-07-03T18:46:21+02:00 03.07. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment