Jakiroviću sve, Buriću ništa!

Press konferenciju nakon kup utakmice otvorio je trener koji je dobio sve. Sergej Jakirović bio je sretan čovjek. Evo što je kazao:

Prvo bih čestitao igračima na drugom poluvremenu. Hajduk je u prvom dijelu bio bolji, jedva sam čekao poluvrijeme da napravim promjene. Hajduk je stao dobro u sredini u rombu i u prvom dijelu na to nismo imali odgovor. Mi smo u drugom dijelu krenuli odlučnije i to je presudilo. Danas smo malo i riskirali i dali nekima prigodu. Čović je na vratima bio dobar. Momci marljivo treniraju pa sam svoje obečanje da će braniti morao ispuniti. Žao mi je primljenog pogotka u završnici.

Zatim je stigao Burić:

Čestitke Gorici na prolasku. Vidjeli smo dva različita poluvremena. Mi iz svoje dominacije nismo napravili prilike dok je Gorica u drugom dijelu svoje prigode realizirala. Mislim da je Gorica defenzivno odigrala dobro. Meni nije jasno što se dogodilo sa nama u drugom dijelu. Moram popričati sa momcima i sve ovo proanaliziorat. Mi smo željeli proći, nije bilo kalkulacija. Mi uvijek tražimo pobjedu. Našim pobjedama rastu apetiti.

Navijači su svašta vikali:

Razumijem ih u potpunosti i mi smo nezadovoljni. Normalno je da nam zamjere…

Jeli Posavec mogao bolje reagirati….

Moram u miru vidjeti tu situaciju, vjerujte da sam samo vidio loptu u mreži.

 

By | 2019-10-30T19:32:20+01:00 30.10. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment