Karoglan: Svakako nam je trebala pobjeda!

Hajduk je osigurao plasman u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa. Evo kako je vidio trener Karoglan pobjedu svoje momčadi:

Svakako da nam je trebala pobjeda. U najmanju ruku, u polufinalu kupa si treću godinu zaredom. U Hajduku nema padanja kamena sa srca. Kamen je svake subote i nedjelje, samo trebaš pobjeđivati.

O početnom grču svoje momčadi Karoglan je rekao…..

Mi smo izašli s toliko grča da je to bilo vidljivo svakome. To je ono što ne volim. Uvijek kažem da moramo imati ono dječje u sebi, želju za nadigravanjem. Trebamo se više fokusirati na izvedbu. Kada zabijemo gol počnemo raditi stvari koje treniramo. U presingu smo bili nisko, u sredini terena smo Kalika ‘iskidali’. Jedva sam čekao poluvrijeme, ali hvala Bogu da smo zabili dva gola, sve je bilo lakše.

Dosta ste i mijenjali….

Moja pretpostavka je bila da bi moglo biti problema. Htio sam imati energiju s klupe. Želio sam ciljano mijenjati. U prvom poluvremenu sam htio ‘rezati’ s Dajakuom. Bilo je problema sa svima, ali bilo je i dobrih stvari. Dali smo pet golova, Belupu četiri. U Varaždinu smo s igračem više bili loši. Mislim da kreiramo više, ali postoje neke odluke koje dovode do neforsiranih pogrešaka. 

By | 2024-02-27T21:12:03+01:00 27.02. 2024.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment