Kopić nakon ogleda: Danas smo bili Hajduk!

Željko Kopić je analizirao susret s FC SB:

Prvi dojam našeg današnjeg izdanja je da smo danas bili Hajduk. Bili smo onakvi kave nas naši navijači očekuju a to je agresivni, uz vekliki broj dobivenih duela. Bilo je tu i taktičke discipline, a uspjeli smo i neutralizirati sve opasne točke suparnika.

Ostaje žal sto nismo pobjedili. U posljenjim sekundama suparnik je pokazao koliku ima snagu. Ovo je kativan rezultat a vjerujem da ćemo za sedam dana biti u još boljem stanju. Treba sve napraviti sve da se plasiramo u daljnje natjecanje.

Danas je Hajduk bio jako dobar dok u prvenstvu to nije bilo tako. Zašto ?

Ne bih se vračao na to. Danas sam vidio puno dobroga a vidio i problem u defanzivnoj tranziciji gdje su nas znali razvući.

Jesu li medijske kritike “digle” igrače ?

Vjerujete nije lako u posljednje vrijeme biti trener Hajduka. Pokušavam biti štit moje ekipe. Pokušavam da se negativna energija odbije od nas. To nas samo destabilizira. Slijedeći korak je da ovakva partija ne bude jedna svjetla točka nego da se ona nadograđuje.

Juranović je odigrao kapetanski? Za njega šte se odlučili ….

Mislim da je svojom izvedbom bio pravi kapetan. Zbog događaja u klubu oko Nižića odlučio sam se do Juranović ostane kapetan nakon što je i u prošloj utakmici bio.

Koliko možemo popraviti realizaciju do uzvrata ?

O tome ovisi po dva faktora. Naravno da ovisi i o individualnoj klasi. Postoji neka blokada ali morate znati da su Šego i Delić jako mladi i tek počeli igrati, Ivanovski je tek stigao, a Futacs i Said bili blizu odlaska. To nam nedostaje i radimo na toj realizaciji

By | 2018-08-09T23:26:21+02:00 09.08. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment