Kopić: U ovoj utakmici nema favorita !

Željko Kopić najavio je kup utakmicu sa Osijekom. Prvo je analizirao ovu proteklu iz prvenstva:

Što se tiće utakmice sa Osijekom, generalni dojam je da smo imali želju, volju i motivaciju. Igra nije bila stabilna u izvedbi. Od želje u nekim fazama utakmice nismo do kraja provodili što smo se dogovorili. Poremetio nas je taj pogodak što smo ga primili. U drugom dijelom smo izmjenom formacije pokušali sve preokerenutiu. Nadao sam se ranijem golu da preokrenem rezulata na našu stranu. Igra nam je imala različite periode.

O momčadi je rekao kratko…..

Nižić je odradio trening a svi ostali su spremni i odradili današnji previđeni zadatak koji smo predvidjeli.U srijedu ćemo svi biti u optimalnom stanju.

Jeli vam ovo najteži tjedan u karijeri?

On je zahtjevan ali sam u dolasku u klub sa njom bio upoznat. Dobio sam nove informacije o momčadi-. Siuacije jhe složena a utakmicu u kupu gledam da u njoj možemo puno dobiti. Zadovoljan sam reakcijom igrača u Puli i sa osijekom a znamo da postoji taj psihološkin uteg. 

Zatim je Kopić dodao …….

Koncentrirani smo na izvedbe na terenu. Kad neke stvari radimo po “difoltu” to bude dobro ali kada situcaija postane nestabilna tada igrači koriste reakcije koje nisu trenerske ideje.

Tko je favorit ?

Ovo je utakmica koja je nema favorita, može otići i na jednu i na drugu stranu. Bez obzira na Osijek i na Gradski vrt mi ćemo se pripremiti da dođemo do dobrog rezultata.

Bojite li se dodatnih potresa u klubu u koliko ne bude dobar rezultat u kupu ?

Kad sam došao znao sam što me ćeka. Ja moram napraviti da momčad bude prava i da ostvari željeni rezultat. 

By | 2018-01-31T14:35:09+01:00 27.11. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment