Kopicu produzen ugovor

Trener Hajduka Željko Kopić vodit će momčad i u idućoj sezoni. Sa strategom Bijelih i njegovim pomoćnicima Zlatkom Bašićem i Tonijem Golemom danas je dogovoren nastavak suradnje do kraja natjecateljske sezone 2018/2019.

– Sretan sam zbog nastavka suradnje. Otkako sam u Klubu još više sam spoznao njegovu veličinu i emociju koju nosi. U proteklom periodu imali smo dosta lijepih trenutaka na koje sam ponosan, ali isto tako sam i u određenim trenucima osjetio koliko se stvari brzo mijenjaju. Vjerujem da ću sa svojim suradnicima opravdati ukazano povjerenje te da ćemo svi zajedno u Klubu doći do ostvarenja zacrtanih ciljeva, a samim time i pružiti zadovoljstvo navijačima koji su nam podrška na tom putu. – istaknuo je trener Kopić zadovoljstvo zbog produženja suradnje s Hajdukom.

Na klupi Bijelih sjedio je do sada u 20 službenih susreta. U 18 prvenstvenih utakmica ostvario je 11 pobjeda uz četiri neriješena rezultata te tri poraza uz gol razliku 37:14. Pod njegovim vodstvom Hajduk je izborio finale Hrvatskog nogometnog kupa koje se igra 23. svibnja u Vinkovcima.
izvor hajduk.hr

Dijeljenje4

By | 2018-05-07T20:44:17+02:00 07.05. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment