Kos, Branco i Erceg dali potporu projektu!

Ove srijede u prostorijama Odjela za članstvo predsjednik kluba Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco i igrač Ante Erceg svojim uplatama dali su potporu projekut udruge Naš Hajduk po nazivom “Ili jesmo ili nismo”. Oni su svojim primjerom , poticaj za ostale koji žele i mogu na ovakav način pomoći voljenom klubu i navijačima da isplate dionice kluba. Iako se računa da se do sada skupilo gotovo 2 milijuna kuna, projekt ide dalje. O ovom činu sam Kos je rekao: Ovo je potpora našim navijačima, simbioza navijača i kluba. Ovim simboličnim činom uplate podupirem ovu akciju iz pozicije predsjednika kluba, ali i privatno.

Hoće li se i ostali prvotimci uključiti u ovakav način potpore klubu ?

To je stvar privatnog pojedinačnog dojma svih igrača. Tko želi priključen je, možda je netko to već napravio a da mi to i ne znamo, a ne ovako javno. To je stvar pojedinca.

Upitan je Kos o eventualnoj kazni za rođendansku bakljadu ?

Mislim da to moramo gledati na način da su naši navijači su napravili prekrasnu atmosferu. To treba sada staviti u prvi plan, ambijent je bio divan, prekrasan. Ovo je ono što češće treba našoj ligi. Trebali bi se svi fokusirati na to da dolazi 15.000 ljudi, a ne na kazne. Nogomet se igra radi navijača. Nažalost su kazne sastavni dio dekora, a ja želim govoriti o lijepim stvarima, proslavi rođendana i obljetnice.

 

By | 2016-11-03T11:27:28+01:00 02.11. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment