Kos o istrazi: Najtransparentniji smo klub

Mediji su ovih dana , često spominjali da USKOK pregledava klupsku dokumentaciju u svezi transfera igrača u HNK Hajduk. Na ta događanja odlučio je reagirati predsjednik Hajduka Ivan Kos. Kos je osobno bio na razgovoru u policiji u vezi istrage te je o tome kazao:

Žao mi je zbog ovakvih situacija jer su one jako loše je za klub. Sve ovo što se događa i piše umjetno stvara afere tamo gdje ih nema, no svi koji rade u klubu su na to navikli. Možda će grubo zvučati, ali u nogometnim klubovima češljanje financijskih stanja papira je učestala pojava. Ipak moram reagirati na to što se bivšu upravu medijski kriminalizira. Špekulacije na temelju anonimne prijave nanose štetu ljudima koji su pošteno i odgovorno radili svoj posao. Dokaz za to je što su prijave anonimne, jer da smo uočili bilo što, onda bismo prijave podnijeli mi!

Zatim je dodao nešto u kontekstu:

Danas su medijska tema oni, drugi dan ćemo biti mi ili neka buduća uprava. Svi surađujemo s institucijama kao što je to radila i prethodna uprava. Najtransparentniji smo klub u državi i zato molim za poštovanje prema tim ljudima i njihovim obiteljima.

O sadašnjim klupskim financijama je Kos kazao:

2016. godina je najbolja financijska godina od 2010. godine od preoblikovanja kluba i to je trend koji želim zadržati. To je zasluga rada i prošle uprave. 2016 završavamo pozitivno a na nama je da 2017. godinu napravimo još uspješnijom.

By | 2017-02-24T10:09:06+01:00 24.02. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment