Predsjednik Kos stavio Burića na “čekanje”!

Predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos ovog utorka gostovao je u vijestima na jednoj od nacionalnih televizija te odgovarao na novinarska pitanja o aktualnoj klupskoj problematici. Ono što je najvažnije za klub pred novu sezonu je  rješavanje nastavka suradnje sa dosadašnjim trenerom Damirom Burićem. Kos je to pitanje ostavio otvorenim:

Razgovarali jesmo! To je proces koji se ne može otkloniti u jednom danu. Moramo vidjeti jeli nam se poklapaju vizije i ideologija novog Hajduka. Nakon par dana ćemo odlučiti hoće li Damir Burić biti naš trener. 

Iako je možda do jučer pozicija Damira Burića bila sigurna, ove riječi novog predsjednika pitanje trenera za slijedeću sezonu ostavljaju otvorenom. Burić mora čekati odluku te ovih kada kroz nove razgovore pokušati uvjeriti mladog predsjednika Kosa o suglasju puta kojim će Hajduk u budućnosti ići. Što će predsjednik odlučiti, doznat ćemo uskoro a medijski prostor već zasipaju imena kandidata za klupu Hajduka. Osjetio je Burić da se nešto događa i požurio za Split već ovog ponedjeljka iako je povratak bio planiran za utorak. Kroz gore navedenu poruku Kosa njih dvojica će pričati i tražiti se u mišljenjima, vizijama i idejama. Jeli Burić na “čekanju” ili je blizu odlaska ? Pričekajmo koji dan……..

 

By | 2016-05-24T23:07:27+02:00 24.05. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment