Krovinović: Realan ishod, ostaje žal jer smo vodili!

Nakon utakmice istu je prokomentirao Filip Krovinović:

Rekao bih da je neriješeno realan ishod, ali na kraju ostaje žal jer smo vodili. Stvarno jedna borbena utakmica s puno duela i drugih, odbijenih lopti. Rekao bih da je prvo poluvrijeme bilo definitivno na našoj strani, imali smo dobre prilike. Možda smo mogli i ranije zabiti gol. Zabili smo nešto kasnije, ali nismo uspjeli sačuvati taj rezultat. Da smo dobili Rijeku, ovaj bi remi bio dobar, ali ovako nije. No, nismo izgubili. Idemo dalje, u nedjelju nas čeka nova utakmica. Ovaj neriješen ishod svakako znači, ali mi uvijek idemo po tri boda. Danas smo se tako i postavili, ali nažalost nismo uspjeli. Kapa dolje momcima jer je bila dobra borba.

Niz od četiri utakmice, tri remija i poraz. Ne izgleda lijepo…

Ne izgleda lijepo, ali mi smo tu da to ispravimo – i to već u nedjelju. Čeka nas Belupo, ne smijemo ih podcijeniti, ali mi smo Hajduk i idemo po tri boda.

Danas ste prvi put na terenu bili s Brekalom, kako ste ga vidjeli?

Igrao sam već s njim u U21 reprezentaciji, tako da ga znam. Stvarno je odličan, nadam se da će tako i nastaviti i da će nam pomoći u nadolazećim utakmicama.

Marko Livaja je bio s vama na klupi, je li što rekao na poluvremenu?

Nije ništa rekao, ali bio je na klupi kao podrška. Kada smo zabili gol, odmah je došao do nas. Podržavao nas je cijelo vrijeme, mi smo to vidjeli i čuli.

Možemo li očekivati sve jači Hajduk, može li se ovo ispraviti?

Naravno da možemo. Zato smo i tu, da to ispravimo i krenemo opet s pobjedama. Sve je na nama u idućim utakmicama i trebamo to dokazati.

Možemo li očekivati i Vaš gol, dugo nije pao?

Istina, zadnji put je pao protiv Varaždina na Poljudu. Volio bih, naravno, ali vidjet ćemo. Tri boda su najbitnija.

Tekst: Tena Josić / Hajdučki portal

By | 2024-02-03T23:19:26+01:00 03.02. 2024.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment