Lalić: Ovo je nedovoljno za pravi Hajduk

Na press konferenciju nije došao Marko Lozo već njegov pomoćnik Vik Lalić. Evo kako je vidio ovih 90 minuta u Koprivnici:

Što se tiče utakmice ne možemo biti zadovoljni. Došli smo tu pobijediti i sigurno da nije dobro. Željeli smo pobjedu pa ni s bodom mi ne bismo bili zadovoljni. Naša želja se nije ostvarila jer smo željeli doći što bliže Dinamo do derbija. Prvo poluvrijeme smo bili loši. Na kraju prvog dijela  možemo biti sretni što je bilo 1:1. Bilo je puno grešaka tehničko taktičke prirode. Drugo je bilo bolje sve do “penala” . Sve skupa ovo je bilo nedovoljno za pravi Hajduk.

Jeli vas Slaven Belupo nečim iznenadio ?

Ne. Slaven je bio točno onakav za kakvoga smo se pripremali u analizi ali mi nismo bili pravi. Mi nismo bili onakvi kakvi smo željeli ovdje biti.

Marko Futacs u igri neprimjetan i promašio je “penal” ?

Futacs izvodi kaznene udarce dosada ih je sve “zabio”. Bilo bi prepotentno da mi sada mijenjamo izvođača. 

Nakon Lalića novinarima se obratio i Željko Kopić trener Slaven Belupa:

Aspekt trke i taktičkog dijela danas je bio ključan. To je jedna od utakmica u kojima se igrači bacaju na glavu. Sve je ispalo dobro. Danas smo pokazali da igramo nogomet te da smo na pravom putu i bit ćemo još bolji. Skupina juniora njih 7 koji treniraju sa nama, sigurno su jamac dobrih stvari kao i pohvale za njihovog trenera Ivicu Sertić.

By | 2016-12-04T16:40:16+01:00 04.12. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment