Leko nakon Tabzonspora: Ovo je bilo dobro!

Ivan Leko nakon pobjede nad Trabzonsporom komentirao je taj susret:
U ovom susretu imali smo dobrih momenata u napadu i u obrani. Kazat ću ovo je bilo dobro. Dobro nam je došla utakmica radi samopouzdanja i to je nagrada za dobar rad ova tri tjedna. Momci stvarno dobro rade. Ali ne trebamo se zavaravati, protivnik je počeo trenirati prije pet dana, njima fali deset reprezentativaca, tako da nećemo od ovoga raditi neku veliku feštu. Niti jedna utakmica koju odigraš dobro ne znači da si nešto puno bolji nego prije par dana, kao što niti loših pola sata ili 45 minuta ne znači da se treba raditi drama. Mislim da smo mi uvijek tu negdje jer ne možete u dva, tri dana nešto veliko promijeniti. Ovo je čisto da se uči, da se prepoznaju razne situacije, kad bi kasnije došli takvi trenuci da momčad izreagira kako treba.
Zatim je dodao…..
Nije ovo 11 za Maksimir. Blizu je, ali pokušavamo svaku utakmicu napraviti dvije rotacije. Imamo 13,14 startera u ovom trenutku i još tri, četiri, koja možemo koristiti. Svi bismo htjeli više i bolje, nadam se da ovo nije kompletna momčad Hajduka.”
Osvrnuo se i na svog najboljeg igrač kojeg nema u Superkupu u Zagrebu…
Moram priznat da sam malo naivan kad kažem da je Livaja naš najbolji igrač i da gradimo momčad oko njega. To je istina, ne lažem. A opet, lijepo je dobiti bez Marka. I lani smo igrali dobre partije i Marko nije uvijek bio “match man”. Evo, primjerice u Koprivnici, gdje nismo puno dobivali, mi smo dobili utakmicu bez Livaje. Livaja je naš najbolji igrač i ja sam sretan da ga imam, ali momci su pokazali da svi imaju kvalitetu i kad nema Marka drugi trebaju preuzeti.

O susretu Superkupa je rekao…

Nema tajni, svi sve prate, svaki detalj se zna. Mi njih poznajemo, na nama je da pokušamo biti bolji, sakriti naše mane. To je velika utakmica. Nadam se da ćemo biti u najboljem svjetlu, a kada je tako protiv bilo koje ekipe imamo šansi.

By | 2023-07-08T15:51:08+02:00 08.07. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment