Leko nakon Varaždina: Utakmica je mogla otići na obje strane!

Evo kako je pobjedu u Varaždinu vidio trener Leko:

Bila je to dobra i zanimljiva utakmica. Gledali smo dvije ekipe koje igraju nogomet i žele ostvariti rezultat. Utakmica je mogla otići na obje strane. Na početku smo bili dobri i stvorili smo opasne prilike. Varaždin je isto tako lako mogao doći do prvog gola. Odmah nakon isključenja je bilo izjednačeno, ali onda smo uhvatili tempo i zasluženo pobijedili. Danas se isplatio veliki trud i rad. Bilo nam je teško doći nakon dva poraza ovdje i igrati protiv mlade, neopterećene i poletne momčadi. Pobjeda je jako bitna, rezultat je možda prevelik, ali mi ga prihvaćamo. Sada trebamo nastaviti raditi i imamo puno stvari za popraviti.

Livaja je riješio susret…

Marko je odličan, to je momak koji jednostavno razumije nogomet. Igra dobro i danas mu se otvorilo. U srijedu je za juniore odigrao dobru i pravu utakmicu. Jako sam zadovoljan s njim.

Pukstas ?

Pukštas je box to box igrač, mlad i talentiran. Danas je bio  dobar i opasan. Najbitnije je da momci igraju i pokazuju kvalitetu. Izrazito važno je imati balans između mladosti i iskustva. Rokas je Amerikanac i ima drugačiji mentalitet. Momcima iz Splita igrati za Hajduk možda stvara veći pritisak. U Varaždinu imamo momke koji kod nas nisu dobili priliku, a ovdje su glavni igrači. Hajdukov dres ima težinu i pokušavamo mladim igračima dati potrebno samopouzdanje.

Hoće li biti pojačanja?

Sigurno će netko doći. Imamo dobru komunikaciju i težimo kvaliteti prije kvantiteta. Imali smo dosta pehova s ozljedama pa je i kvantiteta potrebna, ali ponavljam treba doći netko tko će nam zaista pomoći.

 

By | 2023-02-11T18:20:25+01:00 11.02. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment