Leko pre Šibenik: Domaćin će bit pun vjere da nas mogu dobiti!

Ivan Leko uoči utakmice sa Šibenikom je istu ovako najavio:
Bit će teška utakmica. Imamo protivnika koji je s ovim trenerom krenuo sezonu, sad se vratio, on izgubi svaku petu utakmicu. Uzeli su četiri boda protiv Osijeka i Dinama. Sigurno će biti puni samopouzdanja i vjere da nas mogu dobiti. Čeka nas neizvjesna, tvrda utakmica. Po tradiciji nam je Šibenik jedno od težih gostovanja.
Zatim je dodao…
Kada je Livaja izašao s utakmice reprezentacije možete zamisliti kakva je bol bila. To je igrač koji voli igrati. Nadamo se da može biti tu. Do danas nije mogao trenirati. Svi znamo koliko je Marko bitan, ne samo igračke kvalitete, kao vođa. Ako ne bude igrao, onda će igrati Nikola koji dobro trenira. Imamo problem sa Sahitijem. To je igrač koji je trebao biti ključan, ali ga nema. On želi, ali trpi bol. Ima karakter. Želi, ali ne može. Nije trenirao, ako i bude uz ekipu to je daleko od potrebnog nivoa. Nema Prpića, Kalika, Grgića, i još od ranije Eleza i Kalinića.
Još je dodao….
Livaja je naš najbolji igrač, glavni igrač. Kada maknete Benzemu iz Reala, to nije ista momčad. Isto je i s Haalandom i Manchester Cityjem. Trenirali smo bez Marka. Ako budemo morali igrati bez njega Kale je tu. Poznavajući Marka ne bih puno stavio na to da neće igrati. Kada igraš u Hajduku o motivu ne treba pričati. Uživaj u svakoj minuti u ovom dresu, a kada odeš vidjet ćeš koliko je posebno nositi ovaj dres. Ja očekujem da Hajduk bude motiviraniji nego Šibenik. Najbolji igrač Šibenika je naš igrač. On će sigurno htjeti pokazati da je trebao biti kod nas.
Očekujete li da Krovinović povede momčad kao najiskusniji?
Filip Krovinović je jedan od tri-četiri naša najbolja igrača. Pravi igrači su tu kad je najteže.
Prokomentirao je i uspjeh Hrvatske u Turskoj…
U Turskoj smo lagano došli do bodova. Uživao sam gledati pobjednički gard. Samo neka nastave tako. Možemo biti ponosni i na juniore, kako igraju i kakve su rezultate ostvarili. Što da kažem za Igora Bišćana, Joeyja Šimunića. To su tipovi koji su neovisni. Njima se nitko neće javiti i reći ‘zovi onoga’. Poznajem ih dobro i sigurno je da na njih nema utjecaja.
Foto: Luka Mladinić / Hajdučki portal
By | 2023-03-31T10:55:56+02:00 31.03. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment