Leko pred Varaždin: Volio bih da pobijedimo, bit će zahtjevno!

Ivan Leko najavio je ogled s Varaždinom koji se igra ove subote:

Po viđenom kada se gledaju sve naše ovosezonske utakmice dobili smo sve tri, a mogli smo sve tri izgubiti. Varaždin je poletan protivnik, mlad, igraju nogomet. Meni se to sviđa gledati. Igraju presing, stabilni su. Volio bih da pobijedimo, ali sigurno nas čeka zahtjevna utakmica.

Kako se radilo nakon Rijeke….

Vezano za rad, bio je to dobar tjedan. Bilo nas je malo, ali smo napravili tri-četiri dobra treninga. Uživao sam. Nadam se da po tome možemo nešto očekivati. Za mene je ovo najbolja skupina momaka u kojoj sam do sada bio. 

Prima se dosta pogodaka, je li obrana najveći problem?

Istina, problem je. Ali, do utakmice u Rijeci bili smo najbolji napad lige. Činjenica je kada primaš toliko golova ne možeš ništa očekivati. Mi smo na istim golovima kao u prvom dijelu sezone, samo što puno više primamo.

Hoće li utakmice do kraja sezone biti filter za iduću sezonu?

Teško je to reći u ovom momentu. To u velikom klubu ne postoji. U velikom klubu moraš naći individualnu motivaciju za svaki trening. Postoji samo sljedeća utakmica, za sve nas. U mojoj glavi sljedeća sezona ne postoji, već samo Varaždin. Što će biti kasnije, bit će puno vremena za pričati. Svaka utakmica je jako bitna. Hajduk 20 godina nije bio prvi. Isto ću se veseliti pobjedi imali bod ili 50 manje od prvog. Moraš svoje pokušati napraviti na najbolji mogući način.

Što kažete na Teklića i Šegu?

Po meni obojica su ključni igrači Varaždina. Teklić je igrač s najviše driblinga u ligi. On je jedan od četiri-pet najboljih ofenzivnih igrača u ligi. Drago mi je da je pokazao svoj talent. Nažalost, ovdje mu nije bio moment. Želim mu svako dobro, da napravi dobru karijeru.

Koja je poruka juniorima?

Ovo je ogromna stvar za klub, za svakog od tih momaka, trenera, svih ljudi iz Akademije. Sjetim se kada sam ušao u ovaj klub s deset godina. Uhvate me emocije. Htio bih im sa svoje pozicije poslati puno energije, da uživaju, prezentiraju se na najbolji mogući način 

By | 2023-04-21T16:57:10+02:00 21.04. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment