Livaja: Odigrali smo muški derbi! Mlakar: Sretan sam da smo mi ti koji smo zabili.

Mako Livaja ponovno je bio jedan od junaka pobjede. Dva svoja pogotka je ugradio u pobjedi Hajduka. Nakon fešte u svlačionici Marko Livaja  je kazao u mikrofon:

Kao prvo bih se htio zahvaliti suigračima koji su igrali pravu mušku utakmicu a uz to smo pokazali  snažan karakter. Premda smo vodili sa 1:0, Rijeka se vratila, ali smo i mi uzvratili i na kraju smo pokazali da znamo i da možemo. I u idućim utakmicama moramo pokazivati da želimo ka’ u ovih zadnjih dvadeset minuta. I na kraju se trud isplatio, možda je bilo i malo sreće, ali kad izazivaš tu sreću, ona na kraju i dođe.

Vidjeli smo pobjednički gard i to nas najviše veseli?

Sigurno. Odigrali smo muški derbi i gledatelji mogu bit zadovoljni, na kraju smo uzeli pobjedu koja je jako bitna jer imamo sad jako težak ciklus utakmica. Sigurno je da smo na pravom putu

Nakon ovakve partije moramo pohvalit sve igrače?

Naravno da je ugodno to čuti. Znate, ne može se igrati isto svih 90 minuta, ovo je derbi, možda smo u podsvijesti imali to kako nismo dobili posljednja tri derbija i podsvijest radi i sve to skupa, ali pokazali smo da možemo i ima još puno utakmica do kraja.

Prvenstvo se nastavlja već u petak gdje stiže Istra?

Svi su opasni. Igraju oni dobar nogomet, iznenadili su i Osijek i Dinamo i moramo bit skoncentrirani i nadamo se našoj pobjedi i tri boda da osvojimo.

Strijelac pobjedničkog Jan Mlakar kazao je:
Osjećaj je super, bila je stvarno dobra utakmica, neko vrijeme smo trpili kao momčad i nagradilo nas je na kraju. Sretan sam da sam ja taj koji je zabio gol. Jako je bitna ova utakmica, pobjeda, da smo se priključili vrhu.
Ušli ste s klupe? 
Ja sam sretan da sam opet fit. Imao sam malih problema s ozljedom. A što se tiče karaktera, od 75. minute igralo se gore – dole, gol je visio u zraku i sretan sam da smo mi ti koji smo zabili.
Istra?
Moramo nastavit u ovom stilu, ništa nismo napravili s ovom pobjedom ako ne svladamo Istru, moramo biti ponizni i nastavit radit.
By | 2021-11-22T10:41:45+00:00 22.11. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment