Lučić je potpisao nastavak suradnje!

Službeni Hajduk i vratar Ivan Lučić (28) dogovorili su produženje ugovora do ljeta 2026. godine uz opciju produženja za još jednu godinu. Lučić je na Poljud stigao kao slobodan igrač, došao je da popuni ulogu rezervnog vratara, međutim ubrzo je dobio priliku koju je jako dobro iskoristio. U nešto više od pola sezone vrata Hajduka branio je 16 puta, od čega čak 11 puta bez primljenog pogotka. Posebno je zanimljivo da u posljednjih osam utakmica prošle sezone nije primio pogodak.
Evo što je kazao nakon potpisa…..
Moram kazati osjećaj je fenomenalan. Prvi put kad sam čuo da imam priliku doći u Hajduk, rekao sam želim to i ništa drugo. Jako mi je drago što smo bili stabilni u posljednjih osam utakmica prošle sezone. Činjenica da nismo primali pogotke nije moja zasluga nego cijele ekipe. Od tih osam utakmica u čak tri suparnici nisu imali upućen udarac u gol. Igram za najveći klub u Hrvatskoj, cilj je opet nešto osvojiti.
Ivan je u naš klub došao u siječnju ove godine u ulozi rezervnog vratara nakon ozljede kapetana Lovre Kalinića. Već nakon šest utakmica drugog dijela sezone Ivan se nametnuo kao prvo vratarsko rješenje te je svojim iskustvom i profesionalizmom na terenu ali isto tako i izvan njega ispunio sva očekivanja koja su bila postavljena njegovim dolaskom. Bio je bitan i standardan član ekipe koja između ostalog osvojila Hrvatski Kup te u posljednjih osam službenih utakmica nije primila zgoditak. Ivan početkom ove sezone ulazi u posljednju godinu ugovora i potpisom novog ugovora pokazujemo njegov značaj za momčad te isto tako povratkom od ozljede kapetana Lovre Kalinića imamo sigurnost na vratarskoj poziciji s dva iskusna pojedinca – kazao je ovom prilikom sportski direktor Mindaugas Nikoličius.
By | 2023-07-13T19:47:25+02:00 13.07. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment