Marin Brbić podržao projekt NH!

Bivši predsjednik Hajduka Marin Brbić podržao je svojom osobnom donacijom projekt Našeg Hajduka “Ili jesmo ili nismo”. Svojom uplatom osigurao je nekome od dragih ljudi ime na trećem dresu Hajduka. O svom činu je kazao:

Proveo sam dugo vremena na funkciji predsjednika. Znam kakvo je stanje bilo prije projekta Naš Hajduk i koliko je klub otišao naprijed u ovih prvih pet godina otkad projekt živi. Vjerujem u ovu priču i zato sam je odlučio podržati ovom simboličnom uplatom. Pozivam sve da prepoznaju trenutak i uključe se sa donacijama.

O podršci Marina Brbića oglasili su se iz udruge Naš Hajduk:

Marin Brbić je prvi predsjednik izabran po modelu demokratskih izbora među članovima. On najbolje zna što ga je dočekalo 2012. godine i u kakvoj je situaciji bio klub. Zbog toga i zbog svega što je učinio za Hajduk, njegova podrška ima posebnu težinu i puno znači nama i svim članovima jesu i tek planiraju donirati.

Svim iskrenim ljubiteljima Hajduka ovo je samo poruka da akcija traje i dalje. Donirati se možete u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.

By | 2016-11-11T15:36:44+01:00 11.11. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment