Marin Ljubičić potisao novi ugovor do 2026.!

Nakon pogotka u prošlom kolu Šibeniku, mladi 19-godišnji napadač Marin Ljubičić ovog ponedjeljka napravio je novu dobru stvar, stavivši svoj autogram na vjernost bijelima do 2026.godine. Ovu pauzu od prvoligaškog nogometa za vrijeme reprezentativnih aktivnosti klub s Poljuda dobro je iskoristio. Ovim potezom Hajduk je nakon Škaričića i Biuka ugovorno vezao i trećeg talentiranog igrača iz svoje Akademije. O samom činu potpisa očitovao se Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius :

Iznimno sam sretan što najtalentiranije igrače iz naše Akademije dugoročno vežemo s Klubom. Marin je definitivno jedan od njih, mlad je igrač, ali već je iskazao svoj potencijal. Već je sudjelovao na pripremama s prvom momčadi, s njima svakodnevno trenira, iznimno je povezan s Klubom, a ovaj potpis mu je nagrada za rad i trud. Pred njega trenutno nećemo stavljati pritisak ni velika očekivanja, idemo korak po korak, uvjereni da će se razviti u kvalitetnog igrača.

Marin Ljubičić koji je nakon kup susreta sa Zagrebom dobio prigodu i u utakmici sa Šibenikom pokazati svoj napadački talent:

Ponosan sam i sretan zbog današnjeg dana, baš kao i cijela moja obitelj. Koliko god mi je san bio zabiti gol za prvu momčad na Poljudu, toliko mi je i velika želja bila potpisati ugovor s Hajdukom. Ovo je poseban dan u mom životu. Svjestan sam da je preda mnom još puno posla, da moram ostati čvrsto na zemlji, ponizno i napornim radom opravdati očekivanja. Potpis za Hajduk je nešto što svako dijete u Dalmaciji sanja od malih nogu, a rijetkima se to ostvari. I zbog toga ovo shvaćam kao privilegiju i dodatnu motivaciju za sve ono što me čeka te se nadam da ću Hajduku na terenu vratiti ovu priliku koju mi se pružila.

By | 2021-03-29T22:26:07+02:00 29.03. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment