Mario Taći novi igrač MNK Hajduk!

Ovog petka MNK Hajduk je prestavio svog novog igrača. Mario Taći (23) je pojačanje koje pristiže iz prvoligaša Split Tommy a prošle sezone je sa MNK Ustanik osvojio 2.HMNL JUG. Klub sa ovim igračem dobija dimenziju više u borbi za naslov prvaka na drugoligaškom jugu. Nakon prve polovice prvenstva Hajduk za vodećim Kijevom zaostaje dva boda. Evo što je rekao Mario Taći u uvodu press konferencije.

Vidio sam o čemu se radi i prepozano ovaj dobar projekt i to me je privuklo. Zainteresirao sam se i to je presudilo. Treniramo ima par dana i treninzi su dosta dobri i kvalitetno se radi. Nadam se da će ma se taj rad vratiti. 

Odlučili ste se za MNK Hajduk jeli presudilo to što večinu igrača poznajete?

Sigurno da je dosta bilo bitno. Prijatelj sam sa bračom Šuljić, Ivora i Igora dugo poznajem, sa matom Tešijom sam igrao u Splitu a Branka Lauru poznajem i  nekada sam ga gledao u Splitu a sada smo suigrači. 

2.HMNL dobro pozanjete prošle godina  ste bili prvaci ovo vam je novi motiv ?

Prošle godine smo sa Ustanikom sa treneom Nikolom Tomičićem to osvojili a nadam se da ćemo i mi ove godine.

Klub je na minus 2 boda što se tiće prvog mjesta što očekujete i kakve su vam želje?

Nije još ništa rješeno, može svako svakoga dobiti. Mi idemo osvojiti prvenstvo pa što bude. 

Nakon Taćija pitanje je bilo usmjero prema direktoru kluba Marinu Pejovskom. Najavljen je i novi sponzor za oprmenu. Evo što je on rekao:

Kao što i sami vidite jedan od novih spozora je tvrtka Galeb iz Omiša. Jako smo zadovoljni postignutom suradnjom, mislim da je ovo samo dodatan motiv za rad meni , upravi i igračima MNK Hajduk.  

O ambicijama kluba je kazao…

Mario Taći vam je sam rekao sve. Njegovim dovođenjem je jasno što klub cilja a to je prva liga. To je naš cilj i želimo da ovaj kvalitetan rad donese to što želimo. Put je dug a moramo se boriti i raditi da ostvarimo svoj cilj.

 

By | 2017-01-20T12:44:33+01:00 20.01. 2017.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment