MNK Hajduk doveo novo pojačanje !

Pivot Pjero Andrijašević dodatno pojačao MNK Hajduk !

Kada je u pitanju prijelazni roku kod drugoligaša na jugu stvarno se “zahuktalo”. Kada je u pitanju splitski MNK Hajduk on se već pojačao kada mu je u siječnju stigao Mario Taći iz Split Tommya, a sada posljednjih dana prijeloznog roka Hajduk je predstavio novo igračko pojačanje. Iskusni Pjero Andrijašević je novo ime u rasteru trenera Krešimira Ćubelića u nastavku sezone. Novi igrač u redovima MNK Hajduk je došao iz doskorašnjeg prvoligaša MNK Solin. Hajduk će s ovim napadačem dobiti dodatnu dimenziju u napadačkoj igri. Dosada je najviše igrao ulogu pivota a i jedan je od najzapaženijih strijelaca. O svom dolasku u MNK Hajduk na samom predstavljanju Pjero Andrijašević je rekao:

Nakon što je Solin zbog financijskog kraha napustio prvu ligu morao sam pronaći novu sredinu. Nakon par razgovora s čelnim ljudima MNK Hajduk, kada sam se upoznao s planovima i načinom rada odlučio sam se za prelazak u novu sredinu. Ovo je jedna zdrava sredina a suigrače poznajem jer sam s nekima igrao zajedno a dijelom igrača se znam kao suparnik. Najviše me privuklo to što klub pretendira ulasku u prvu ligu. Imamo dobro simbiozu mladosti i iskustva i nadam se da će to donijeti adekvatan rezultat što svi u klubu od nas očekuju.

Nestaje rad ni u dovođenju novih sponzora u klubu. Pokušava se paralelno sa pojačanjima u igračkom smislu klub jednako osnažiti i u marketingu pa je predstavljen novi sponzor tvrtka Toto’s burger bar koja želi potpomoći klub u zacrtanim planovima. O tome je na press konferenciji govorio dopredsjednik kluba Denis Ožegović:

Kao što smo najavili na početku sezone želimo MNK Hajduk ojačati u svim segmentima a to je prepoznala tvrtka Toto’s burger bar i postala naš partner i naći će svoje zasluženo mjesto na našoj opremi. Nadamo se da ćemo svojim igrama i rezultatima opravdati stečeno povjerenje.U prvom dijelu imamo dva boda zaostatka za prvoplasiranim i mislim da je taj željeni cilj može ostvariti u nastavka sezone koja započinje ove subote.

mnk press

Susret 12.kola ili prvi u nastavku proljetnog dijela sezone MNK Hajduk igra ove subote u 20 sati na Gripama sa gostima iz Vodica momčadi MNK Heroji 2007. Kakva su očekivanja kazao nam je kapetan “plavocrvenih” Igor Šuljić:

Iza sebe imamo solidnu polusezonu. Mi igrači također imamo svoj cilj a sa ova dva igračka pojačanja sigurno smo dobili kvalitetu više a i širinu igračkog kadra. Momčad je i do sada bila dobra a Taći i Andrijašević su nam veliki impuls u igri jer radimo dobro i kvalitetno. Očekuje nas težak susret sa Herojima a nadam se najboljem i pobjedi.

By | 2018-01-31T14:35:46+01:00 16.02. 2017.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment