MNK Hajduk najavio derbi i sponzora!

MNK Hajduk na derbi sa Crnicom ide ojačan sa novim sponzorom. Tvrtka RWE energija prepoznala je ovaj projekt u futsalu i odlučila se za sponzorstvo ovoga kluba koji želi izboriti najviši rang a dosada je na ovom području sponzor i KK Split. Derbi sa vodećom Crnicom na rasporedu je ove subote u Šibeniku a malonogometaši Hajduka nadaju se pobjedi. O novom sponzoru biranim riječima govorio je Denis Ožegović, dopredsjednik kluba:

Drago nam je što je naš projekt prepoznala tvrtka koja ima 115.000 subjekata u svom okrilju i jedan je od vodećih opskrbljivača električnom energijom i plinom u Republici Hvratskoj.

O samom sponzorstvu govorio Duško Mišković , regionalni voditelj RWE energije: Naš posao je potpomagati društvo a ovaj projekt Hajduka nam se svidio i odlučili su potpomoći ga do konca ove godine a vjerujemo da će surađivati i u budučnosti.

Samo najavu derbi utakmice Crnica-Hajduk kazao je Marin Pejovski, direktor MNK Hajduka : Idemo po tri boda. Vjerujemo u momčad i vjerujem u trenera. Mislim da su ovo dvije najkvalitenije ekipe u natjecanju. Nadamo se povratku kući sa punim plijenom 

By | 2019-08-01T09:49:06+02:00 20.04. 2017.|dalmatinski-balun, novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment