Najava Dambrauskasa pred Villarreal: Ovo je jedan od većih izazova !

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas na press konferenciji u Valenciji najavio je susret Villarreal-Hajduk:

Vjerojatno je ovo jedna od najvećih utakmica u mojoj karijeri. Momčad Villarreala je lani igrala polufinale Lige prvaka. Ovo je jedan od većih izazova s kojim ćemo se susresti.

Dambrauskas je nastavio….

Vjerujte mi, ja se obazirem se na kritike nakon Dinama. Minimum očekivanja je igrati hrabro, pružiti maksimum, jer znamo da smo slobodni, da smo u dobrom trenutku. Želim da pokažemo naše najbolje strane. Nema pritiska u ovoj utakmici, to sam rekao igračima. Ako svaki pruži ono što zna, svi ćemo nešto dobiti. Rezultat će nas nagraditi.Znamo ako smo zajedno onda mi možemo igrati dobro. Premio sam svoje viđenje igračima, ako svi daju sve od sebe već su nešto napravili. 

Što očekujete od domaćina?

Očekujemo istu formaciju, 4-4-2 kao protiv Valladolida. Analizirali smo svakog igrača Villarreala. Moramo ih pokušati neutralizirati u gradnji napada. Svi njihovi igrači imaju visoku kvalitetu.

A koji bi vas rezultat zadovoljio?

Pobjeda bi bila najbolja. Idemo odigrati hrabro, jedan za drugoga, ispuniti plan, a rezultat dođe, kada odigrate dobru utakmicu.

 

Kako komentirate rad trenera Emeryja?

Unai Emery je jedan od najvećih trenera na svijetu. Pratio sam ga još dok je bio u Spartaku. Villarreal ima isti sistem, nastoji što više smanjiti prostor kada se brane. U Hrvatskoj nemamo priliku igrati s tako kvalitetnim protivnikom. Mi u ovu utakmicu moramo ući na način da iskoristimo priliku i pokažemo se u dobrom svjetlu.

By | 2022-08-18T01:02:37+02:00 18.08. 2022.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment