Najbolji igrač derbija: Fran Tudor !

Prvo ime današnjeg derbija je strijelac jedinog pogotka Fran Tudor. Svojim dobrim igrama izborio je i status mladog reprezentativca u momčadi Nenada Gračana. Evo što nam je rekao:

Ovo je najbolji osjećaj, prepun sam emocija, još se tražim, osjećaj je fenomenalan. A ovo za zagrebačke klubove se tako namjestilo, nisam vodio računa o tome. Sušić me sada fantastično pronašao i ja sam samo japravio svoj dio posla. Ovo mi je definitivno najdraži gol u dosadašnjoj karijeri.Pokazali smo da možemo odigrati ovako dobru, borbenu utakmicu, odigrali smo baš hajdučki, bili smo bolji tijekom cijelog susreta. Mislim da je pobjeda mogla biti i uvjerljivija, ali je ovako slađe. Pokazali smo pravo hajdučko srce, pokazali smo svim gledateljima da možemo.

Jeste li sada svjesni da je kup veliki kiks ?

Nadamo se da možemo ponoviti ovakvu utakmicu, zato ćemo i ići u Zagreb stići rezultat. Bit će teško svakako, ali prednost od dva pogotka nije nedostižna. U srijedu smo svi podbacili, nismo bili dobri, krivica je naša i stojimo iza toga, ali smo pokazali sada da možemo igrati jako dobro.

By | 2019-08-01T09:39:16+02:00 20.03. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment