Naš Hajduk : ZA SVA VRIMENA !

Ako za 106 godina netko postavi pitanje koliko ih je bilo. Je li ih bilo 400? Ili 4000? Ili 40 000? Nadamo se, odgovor će biti: bilo ih je puno, puno više nego u ijednom tekstu ima ljubavi.

Tematski park u kojem će se naći imena donatora, upravo je to – svevremenski spomenik ljubavi onima koji Hajduk dišu, a svojim imenima povijest pišu. Mi smo svi Hajduk, ali ne smijemo se sakrivati jedan iza drugog, nego se jačati i činiti boljim. Za budućnost projekta odgovorni smo svi mi zajedno imenom i prezimenom, imamo povijesnu odgovornost. O tome kako će ova priča završiti, ovi mnoga toga, pa i to kako će Hajduk izgledati.

Lijepa je pjesma, lijepa je baklja, lijep je performans, ali sad treba odvojiti te novce da Hajduk zauvijek bude samo NAŠ. Zaradi, sakrij, užicaj … na bilo koji način se uključi. Budite sigurni, a ovi zadnji događaji oko suđenja Mamiću vam sami govore, da nikad nismo sigurni od tih vanjskih utjecaja. I opet će pokušati na sve načine srušiti naš projekt jer njima poštenje ne odgovara. Tada se njihovo nepoštenje vidi 5 puta jače. I zato, uključite se u projekt da zatvorimo njima ovu priču ZA SVA VRIMENA!

Tematski park na kojem će se naći imena donatora izgradio bi se na Poljudu. Za to će trebati donirati 7.500 kuna kroz maksimalno devet godina. Ne morate odmah odjednom sve donirati, već će se svaka donacija pratiti. Možete donirati koliko ste u mogućnosti, a ovo su primjeri:

– Prvi način donacije je 27 kuna mjesečno ili 324 kune jednokratno, a na dar se dobija Mala škatula.
– Drugi način je 50 kuna mjesečno ili 600 kuna godišnje, a na dar se dobije Mala škatula.
– Treći način donacije 91 kuna mjesečno ili jednokratno 1092 kune, na dar se dobija Mala škatula i knjiga Bili dres u boji.
– Četvrti način je 150 kuna mjesečno ili jednokratno 1800 kuna, na dar se dobija Mala škatula, knjiga Bili dres u boji, te biraju mjesto u sklopu tematskog parka.

Donirati možete u Odjelu za članstvo na Poljudu te preko interneta > www.nashajduk.hr

Sad smo tu, danas, a za sva vrimena – Hajduk!

Zato se uključi još danas s ciljem da postane NAŠ – ZA SVA VRIMENA!

By | 2019-08-01T09:49:44+02:00 20.06. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment